Ljubezenski tečaj – Love Coaching®

Slika_1

Ste vedele, da samo 1 od 1000 ŽENSK ve, kako imeti popoln nadzor nad srečo v ljubezni in zvezi na splošno? Postani ena izmed njih tudi ti!

Prijavi se na edinstven ljubezenski tečaj “Love Coaching”, ki temelji na 20-letnih raziskavah svetovno priznanih strokovnjakov s področja moško-ženskih odnosov.

Jasna Planin, avtorica in voditeljica programa “Love Coaching” je obdelala več kot 50.000 strani svetovne strokovne literature ter poznavanje moške in ženske psihologije strnila v sodoben, revolucionaren in šokanten program. Na svojih tečajih, namenjenih izključno ženskam, podaja jasne napotke, kako ravnati v določenih situacijah z moškimi in kako lahko ženske odpravimo napake, s katerimi si same sabotiramo pot do srečne zveze.

“ Love Coaching je popoln vodič, ki ženskam vseh starosti in v vseh situacijah končno daje vsa odgovore na vsa vprašanja … GENIJALNO!” dr. psih. Marija Hafner

»Samo po 3-urnem predavanju mi je postalo kristalno jasno, zakaj me moški niso nikoli cenili,« Dragana

O tečaju

3 ure strokovne razlage najpomembnejših tem v moško-ženskih odnosih v sproščenem ozračju ob brezalkoholni pijači in pecivu. Sproščen pogovor po predavanju, direktni odgovori na vaša osebna vprašanja.

  • Kdaj? 3. in 4 junij (za eno predavanje je na voljo 45 mest)
  • Ob kateri uri? 18.00 – 21.00
  • Kje? Plaza Hotel, BTC, Ljubljana

POSEBNA 10-dnevna AKCIJA samo za bralke Ženska.si!

75 evrov = samo 25 evrov

Ne zamudite, akcija traja zgolj do 24. maja!

Ljubezenski tečaj - Love Coaching®

Splošni pogoji

I. Splošne določbe
Organizator tečaja »Ljubezenski tečaj - Love Coaching« je ga. Jasna Planin, Clara Mont d.o.o., Adamičeva 5, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Tečaj poteka poteka 3.6.2013 ali 4.6.2012 v Plaza Hotelu, BTC Ljubljana

II. Pogoji prijave
Na tečaju lahko sodelujejo vse fizične osebe, ki se na tečaj prijavijo in vplačajo kotizacijo v višini 25 EUR. S prijavo na tečaj se šteje, da je sodelujoči seznanjen s splošnimi pogoj in z njimi izrecno soglaša.
Če se udeleženec tečaja s plačilom kotizacije ne strinja, se smatra, da se na tečaj ni prijavil.

III. Zasebnost in varstvo podatkov
Sodelujoči v tečaju organizatorju kot podjetju VSN d.o.o. izrecno dovoljuje, da vodi, vzdržuje, združuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in in 67/07). Organizator in izvajalec zagotavljata varstvo osebnih podatkov po zakonu. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradnem natečaju, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih ter za druge trženjske namene.
Organizator in VSN d.o.o. se zavezujeta, da podatkov ne bosta posredovala tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre ali za zgoraj navedene potrebe, svojim zunanjim izvajalcem in partnerjem. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči lahko od organizatorja in izvajalca kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer s pisno izjavo, poslano na naslov organizatorja.

IV. Reševanje pritožb
Vse pritožbe, ugovore in reklamacije rešuje organizator tečaja. V primeru utemeljenih pritožb ali ugovorov oz. reklamacij se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeležence.

V. Razno
Organizator si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev. Spremenjeni pogoji bodo objavljeni na spletnem mestu http://nagradne-igre.vsn.si/ljubezenski-tecaj.

Organizator in VSN d.o.o. igre ne prevzemata nikakršne odgovornosti za nedelovanje portala http://nagradne-igre.vsn.si/ljubezenski-tecaj in posledice nedelovanja, ne glede na razloge za nedelovanja spletne storitve, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve, vsakršne posledice, ki bi jo sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja na tečaju.

[signature]

Povejte svojim prijateljem: